Loading

Sfaturi pentru a economisi bani pe serviciile de catering

Adesea observam, in special cu clientii noi, ca serviciul de catering poate fi oarecum coplesitor. Indiferent daca compania dvs. doreste sa comande platouri cu preparate delicioase pentru o intalnire de afaceri sau sunteti un cuplu care va planificari ziua nuntii, exista modalitati de a va simplifica alegerea serviciului de catering si de a economisi bani in acest sens. Dar, cu or varietate mare de preparate delicioase, intinse pe zeci de meniuri, poate fi greu de stabilit de unde sa incepi cu planificarea evenimentului. Prin urmare, ne-am gandit sa va impartasim cateva modalitati simple, dar eficiente, pentru a va ajuta.

Un loc bun pentru a începe este să înțelegeți diferitele tipuri de servicii de catering. Fiecare tip are un mod ușor diferit de planificare, stabilire a prețurilor și proceduri de comandă.

Iată cele patru tipuri generale de servicii de catering care trebuie luate în considerare:

Servicii de catering pentru nunta

Deși suntem cu toții familiarizați cu serviciul de catering pentru nuntă, putem, de asemenea, să fim de acord că serviciul de cateringul are un impact imens asupra acelei zile speciale. De la oaspeții speciali la miri, doriți să vă asigurați că toată lumea mănâncă (și sărbătorește) bine. Decorațiile, cina, desertul și ce să bea, sunt doar o parte din planificarea marelui eveniment.

Servicii de catering pentru companii

De la mici întâlniri la birou și traininguri până la evenimente regionale mari, capacitatea de a furniza mâncare excelentă prin serviciile de catering va ajuta sa economisiti timp și bani, permițându-vă în același timp, să vă concentrați pe o sarcina mai importantă, adica afacerea dvs.!

Servicii de catering pentru eveniment social

De la ziua de naștere  la grătarele mari in aer liber, evenimentele sociale acoperă o gamă largă de evenimente (și mâncare). Aperitivele  și baloanele sunt doar câteva din ceea ce ați putea vedea in vedere la evenimente ca acestea.

Servicii de catering pentru alte evenimente

În această categorie intră toate evenimentele publice de sezon, sportive majore. Planificarea pentru acestea necesită un avantaj pentru a vă asigura că aveți toate alegerile potrivite de meniu pentru publicul dvs. Aici veți găsi toate preparatele preferate de  cei mai multi oameni, de la hot dog și hamburgeri, la cartofi prăjiți și înghețată.

După ce ați determinat categoria dvs., să vorbim despre câteva modalități de economisire. Pare simplu, nu? Realitatea este, avand atat de multe optiuni,nu mai ai in vederea bugetul și comanzi mult mai multa mâncare decât îți poți permite (sau poți mânca!). Următoarele sfaturi vă vor ajuta să vă economisească timp și bani atunci când comandați pentru evenimentul dvs.

Cunoaște-ți numărul de oaspeți – Acesta este primul factor ce trebuie luat in considerare  deoarece costul serviciilor de catering se bazează pe câți oameni trebuie sa hrăniți. Ai fi surprins de cât de multe persoane încearcă să comande când nu știu câte persoane vin.

Cunoaște-ți bugetul înainte de a comanda – Desi acesta este adesea primul lucru la care te-ai putea gandi, de cele mai multe ori acest factor nu este luat in seama. Pnetru majoritatea furnizorilor serviciilor de catering, preturile sunt determinate pe modelul pret/persoana. Asadar, o modalitate usoara de a va determina bugetul este prin a imparti sum ape care o doriti sa o cheltuiti la numarul de persone invitate.

Amintiți-vă, ca nu ne dorim nimic mai mult decât să vă oferim mâncare uimitoare care se potrivește atât evenimentului dvs. cât și bugetului dvs. Cu cât avem mai multe informații, cu atât mai bine putem face treaba.

Contact:
Daca ai nevoie de servicii de catering de calitate, contactati-ne la numarul de telefon 0723 591 047